Ik zoek jou!

Yes! Ik ben op zoek naar jou! HandsOffMyFood is klaar om wakker te worden en vanaf augustus krijgt het dan ook echt mijn volledige aandacht. Dat wil zeggen dat ik geen andere job meer zal uitoefenen, behalve heel erg veel leuke dingen doen voor en met jou!
Daarom ben ik op zoek naar leuke partners die zin hebben in en samenwerking. Ben je, net als ik, een jonge ondernemer die creatief aan de slag wil en heb je veel affiniteit met een biologische, plantaardige of gezonde levensstijl? (En hou je nog steeds van koekjes zo nu en dan..?)

Scroll dan snel even naar beneden!

 

Hands Off My Food zoekt partners…

Ik ben op zoek naar nieuwe partners. Ben je creatief, gebeten door inspireren en denk je dat jouw idee en het mijne een goede match zijn? Dan wil ik graag even met je netwerken -met een lekkere vegan lunch erbij!-.

Welke dingen vindt Hands Off My Food precies belangrijk ivm jouw idee / onderneming?

  • Je hebt een duurzame onderneming die lief is voor onze planeet / ons lichaam.
  • Je bent net als ik gebeten door inspireren, op welke manier dan ook.
  • Je voelt enorm veel liefde voor plantaardige voeding, al hoef je zelf niet veganistisch te zijn.
  • Je bent op zoek naar een groter netwerk.
  • Je hebt nog tijd in je drukke ondernemers-agenda.

Word je hier blij van en krijg je zin om onze hoofden even bij elkaar te steken? Stuur me dan snel een mailtje op handsoffmyfood@hotmail.com. Misschien ken je wel iemand die op gelijke golflengte zit, delen mag altijd!

Heel veel liefs,

Sharing is caring in dit geval.

Lieselotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s