Stay Inspired: Inspirerende woonblogs!

Dit meisje houdt van blogs. Yes she does. En wauwie. Sommige bloggers zijn waanzinnig als het gaat over creatief omspringen met lifestyle. Ze lijken altijd net die spullen te vinden die ik al jaren zoek. En ze leggen hun vinger op de plekjes waar ik al jaren rondjes omheen loop.
Bijna wekelijks ontdek ik nieuwe inspirerende bloggers. Elke keer zijn ze een voor een de moeite waard om te volgen. And it never stops.  Ik kan niet anders dan ze met jullie delen. 

 

Oh Marie! 

oh-marie

Deze dame is werkelijk een beetje Alice in haar eigen Wonderland. Wat een ander niet meer hoeft, tovert ze zo om in een magisch voorwerp. Hou haar een beetje in de gaten en wordt op die manier een echte Kring-loop-schattenjager. Want yes, deze dame doet niet aan ‘moeilijke voorwerpen’, wat zij vindt, vind jij ook! Check haar prachtige fotografie, eigenzinnige stijl en vrolijke website snel even zelf op http://www.ohmarie.nl.

 

 

 

 

Elske elske

Het is helemaal niet verstandig op dit plekje neer te strijken als je geen uuuuren tijd hebt. Elske heeft volgens mij het meest fantastische huis in tijden -zo ziet het er in ieder geval uit-. Met eenvoudige ideetjes -diegene waar je van denkt: “Echt?! Dat ik dat niet heb bedacht!” maakt ze van haar blog een ontzettend inspirerend plekje in de wijde wereld waar zelfs de meeste Pinterest-lovers nog wat van kunnen leren!

 

 

My Atticmyattic

Mooi. Mooi! Heel erg mooi! Marij heeft een neus voor mooie vintage kringloopspullen en geeft ze een tweede leven in haar vrolijke webshop. Naast fijne DIY is er ook gewoon heel veel ruimte voor prachtige-hier-surf-ik-even-door-fotogratie, eigenzinnige stijltips en leuke adresjes. Als je ’t mij vraagt een echte ontdekplek!

 

 

Met een kopje thee en een lekker koekje ben je zo een hele poos zoet…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s