De fijnste Vegan instagram-accounts

Waar ik uren kan doorbrengen? Sowieso op Instagram! Bij uitstek mijn pure-ontspanning tijdens drukke dagen. Een scrol langs al die mooie gerechten maken mijn dag op slag een stukje vrolijker. Deze vijf instagram-accounts -en ik heb hard m’n best moeten doen om er slechts vijf uit te kiezen- zijn héérlijk volgmateriaal.
Vrolijke World-Vegan-Day!

knipselSam van SoBeautifullyRaw maakt de meest spectaculaire gerechten. Haar bowls zijn altijd om van te smullen. Héél af en toe deelt ze ook de recepten, maar kijken blijft gewoon nog leuker.

Knipselc.JPG

Marie van Papaya_Sunshine is een pro als het gaat over plantbased zoetigheid en ontbijt. Ze post bijna dagelijks de meest wonderlijke bowls. Een streling voor je oog én voor je tong. Want deze lekkernijen maak je in no-time zelf!

knipselcs

Sara van ShisoDelicious is helemaal in luv met groenten en lunchboxes. Inspiratie genoeg! Wanneer zij aan de slag gaat voor haar hubby en echtgenoot, kan je alleen maar hopen dat je op een dag ook deze heerlijke doosjes mee naar je werk mag nemen!

cqq.JPG

Heike van TastyasheckTastyasheckTastyasheck-een dutchie- laat je genieten van prachtig fotomateriaal in combinatie met héérlijke smaken. Inspiratie ten top! En je hoeft geen ingewikkelde Engelse zinnen te typen in de comments! Yay!

fqcfc

Mama van een tweeling en lekker plant-based! Deze Claire heeft het helemaal begrepen en laat je watertanden op haar account “Healthyfrenchwife“. Yummie én gezellig. Net wat je nodig hebt. Mooi meegenomen, ’t is nog kidsproof ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s