Chocolade-brownie in een smoothie

Wil je mij helemaal voor jou winnen? Geef me chocolade! Ik zou me geen leven kunnen inbeelden zonder de cacaoboon.  Deze waanzinnig lekkere smoothie -met brownie-allures- maakte ik gisteren als ontbijt. And absolute perfection it is. Klaar in 2 minuten! Met crunchy pompoengranola – dat receptje volgt morgen- en verse pruimen bovenop! Yumm! Hoe eten jullie je chocolade het liefst?

  • 2 bevroren bananen
  • 1/2 rijpe avocado
  • 3 el cacaopoeder
  • 1 el hennepzaad
  • 2 medjouldadels
  • 3/4 cup amandelmelk

How to:

  • Blenden maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s