Veggiestan – Sally Butcher

Dit boek is niet direct eentje om op je boekenplank te leggen. Dit is eentje die je in een standaard op je aanrecht plaatst en je zo dagelijks even meeneemt, regelrecht naar het Midden Oosten. De kaft van het boek is op zich al wonderlijk, maar het boek binnenin is een staaltje top-fotografie.

Ik kocht dit boek op aanraden van een collega, en heb er nog geen moment spijt van. Mijn kikkererwten-liefde wordt volledig ingevuld door alle heerlijke zaken die je hier in terug vindt… Mijn neus krulde van al die heerlijke geuren en specerijen die in m’n kookpotten terug te vinden waren, telkens ik hier een gerecht uit maakte. Ja, heerlijk. Je waant je in no-time ergens op een vliegend kleedje.

13346690_10153643526703193_949156007917398153_n.jpg

 

Veggiestan is een vegetarisch kookboek en de meeste gerechten zijn relatief goed vegan te maken. Kruiden vind je niet altijd ‘snel-snel’ terug, maar mits wat zoeken in een Turkse supermarkt kom je al een heel eind.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s