Veganistisch Koken – Celine Steen & Joni Marie Newman

Dit boek kreeg ik ergens een maand voor ik aankondigde om veganistisch door het leven te gaan. Het is een klein en compact boekje, wat ik wat jammer vind. De foto’s zijn super mooi, maar komen door het formaat niet altijd tot hun recht -ja, ik hou wel van de iets robuustere kookboek!-.

Heb je de knop omgedraaid en wil je nu écht meer plantaardig gaan eten? Dan is dit boek best wel een handig hebbeding. Niet alleen de recepten zijn leuk, ook de manier waarop je leert koken, want daar draait het nu net om. Hoe ga je recepten vegan-proof maken? Wanneer je een tijdje rond snuistert doorheen de verschillende onderwerpen, ontdek je dat eigen recepten maken niet echt héél moeilijk is. Yes, dit boek laat het kriebelen in de creatieve-kookbreinen. 

Mooi meegenomen, het is niet alleen vegan-proof,maar heeft het ook over vetvrije-, glutenvrije- en suikervrije- recepten. Hierdoor is het echt geschikt voor mensen die vragen hebben rond voedingsallergieën.

Mijn algemeen besluit is dat ik dit best een fijn boek vind, en nu ik er zo over nadenken, hem misschien een béétje weinig gebruik. Hij is best handig én , -dat is mooi meegenomen- redelijk goedkoop!

13427792_10153644964693193_1159339767369883173_n

 

 

Toch eentje om ’n keer te doorbladeren als je hem spot!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s