The Green Kitchen Travels – Luise Vindahl & David Frenkiel

Oké. Eigenlijk wil ik het gewoon niet hebben over dit boek. Het is teveel. Teveel mooie foto’s, teveel mooie verhalen, teveel lekker eten. Ben je een béétje een foodie, dan ben je gewoon hartstikke jaloers op dit hele plaatje. Nee, grapje. Ik ben een van hun grootste fans…  Wat een droom hebben ze geleefd!

Ik heb het boek wel 100 keer doorbladerd, opnieuw en opnieuw. Wat wil je nu? Het gaat over rondreizen in de wereld én eten. Sounds perfect to me. Met prachtige foto’s en de meest héérlijke ingrediënten… (ben ik teveel adjectieven aan het gebruiken?).
Oh gosh! 

Ik moet hun eerste boek ‘The Green Kitchen’ eigenlijk nog lezen, maar ik geloof nooit dat die beter kan zijn dan de tweede.  Dit boek is een van mijn grootste inspiratiebronnen. Echt waar! Elke cent is het waard!

Even kort een sneak-preview hoe-ie er uit ziet? Komt-ie!

Elk recept is gelinkt aan een super mooi verhaal. Zo kon ik mezelf helemaal terugvinden in het Vietnamese-soep-moment. Dankzij hun eigen persoonlijke korte anekdotes voor elk recept beleef je mee hoe zij het beleefden. Ze vertellen je welke ‘locals’ ze ontmoetten, hoe ze dit recept te pakken kregen…   Denk daar nog bij dat ze duidelijk weergeven of iets vegan, vegetarisch of glutenvrij is en je hebt echt hét boek waar je naar op zoek was.

Voor dit gezin waren én zijn Davod en Luise een enorme inspiratiebron… Laat je vooral meevoeren… 🙂

Je kan trouwens nog meer moois volgen op hun Instagramaccount…

Van Luise… 

Knipsel.JPG

Of.. Van David: 

Knipsel.JPG

 

Ook helemaal mee? Check het boek The Green Kitchen Travels

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s