Powerfood II – Rens Kroes

Véél foodliefde kwam, na het lezen van de boeken van Rens Kroes. Ze kan je onmogelijk onberoerd laten. Ze is prachtig om te zien, lijkt uit elkaar te spatten van energie én kookt nog eens lekker ook! Top!
Ken je haar nog niet? Misschien ken je haar wereldberoemde zus Doutzen Kroes wel…? Om eerlijk te zijn, die kende ik dan weer niet! Als foodie is er maar 1 Kroes-zusje helemaal world-famous voor mij, en dat is Rens…

Het eerste boek, gewoon ‘Powerfood’, was voor mij net dat tikkeltje interessanter. Misschien komt het omdat ik toen nog niet vegan was. Als vegan moet je vaak ingrediënten aanpassen en vegan-izen. Niet zo verschrikkelijk moeilijk, het maakt net dat je aan alle recepten een eigen twist geeft.

Leuk aan dit boek, is dat er een héleboel bekende gerechten in staan, maar in een gezond jasje. Zo maakt ze healthy poffertjes -say what?- en chocoladecake. De oer-Hollandse -Friese, eigenlijk- dame doet er een extra spice bovenop, door haar liefde voor New York tot leven te brengen. Heerlijk om te zien. Voor mij een vrolijk boek op m’n boekenplank…

Ben je een beginnende foodie in health-land? Dan is dit boek écht een heel goede start! Niet té extreem, voor ieder wat wils en handige ingrediënten. Must have!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s