Wow healthy mocktail!

Welke spannende feestplannen hebben jullie voor morgen? Ik kruip weer in mijn pyama onder een dekentje na dat ik waarschijnlijk nog wat gestudeerd heb. Niets feestelijk dan? Jawel hoor, ik heb een lekker receptje om uit te proberen en deze frisse mocktail om van te genieten!

Komkommer, munt en citroen zorgen voor mijn afsluiter van 2015. En de alcohol dan? Sorry foodies maar dat past niet echt in mijn healthy lifestyle. En nu zie ik wat wenkbrauwen omhoog gaan…overdrijf je nu niet een beetje?
Tuurlijk geniet ik nog af en toe van een glaasje wijn of een fris-zure cocktail. Maar door dat het dan ook maar af en toe is, sta ik direct op mijn kop! Dan bedoel ik echt dat alles begint te draaien, het warmer wordt en ik luider begin te praten. Jawel, het kan nog luider.

Dus waarom niet een dosis vitamientjes binnenkrijgen combineren met je aperitiefje.
Wil jij ook het nieuwe jaar goed beginnen? Serveer dan dit fantastisch drankje en maak direct werk van je goede voornemens!

Wat heb je nodig?

voor 2 pers.

 • 2/3 komkommer
 • 7 kleine takjes munt
 • 1, 5 citroen
 • 300ml water
 • snufje zout

How to?

 • Schil de komkommer en gooi deze met de muntblaadjes in je blender.
 • Knijp hier de citroen bij uit, of pers als je niet zo lui bent als ik ;).
 • Voeg er het water en het zout bij.
 • Mix goed door.
 • Serveer met een staafje komkommer in.
 • Happy new year foodsters!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s