Appelnoodles!

Drama! Ik had mij al een hele week verlekkerd op een over te top lekkere pindapastataart.Dat zal nog even moeten wachten, ik ben de cashewnoten vergeten te weken. Alle mogelijke scheldwoorden schieten er nu door mij hoofd, you don’t mess with a girls peanut butter cravings! Maar niet getreurd… Ik heb voor jullie nog een verrassend receptje, met natuurlijk ook een vleugje notenpasta.

Ik heb het boek ‘Spiralize!’ hier al enkele weken liggen . Misschien beter eerst eens mijn ticketje van de bibliotheek eens checken, voor ik weer een boete heb?!
40 gezonde recepten met een spiraalsnijder, geschreven door een raw food-coach. Daar moet je nu een echte foodie voor zijn om spontaan een vreugdedansje te doen als je oog op dit boek valt. Vandaag heb ik het voor de eerste keer open gehad, sorry nog geen tijd gehad. Waaauuuww, wat een inspiratiebron!

Vandaag voor jullie op de menu: Appelnoedels in een soepje van banaan, amandelpasta en kaneel. Dit wordt mijn favoriete post-workout-snack.

Wat heb je nodig?

 • 1 banaan (mag ingevrozen als je je smoothe graag wat dikker hebt)
 • 1 eetlepel amandelpasta of andere naar keuze
 • 1 glas plantaardige melk
 • 1 grote appel
 • véééél kaneel
 • toppings: goji bessen, pompoenpitten, hennepzaad,…

How to?

 • Mix de banaan, amandelpasta en plantaardige melk met wat kaneel in je blender.
 • Schil de appel en snij deze in noedels met een spiraalsnijder.
 • Meng flink wat kaneel onder de appelnoedels.
 • Giet je smoothie in een kommetje en doe je appelnoedels erbij.
 • Werk af met de toppings en klaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s