Curry-salade

De WWWRAUWFOOD -challenge is voorbij en ik heb al genoten van een dagje te koken. Verrassend genoeg heb ik gisteren pas als avondmaal voor de eerst keer warm gegeten. Misschien schuilt er dan toch een stiekeme raw-foodie in mij?

Ik had jullie nog beloofd het receptje de delen van de heerlijk pittige curry-carrotsalade. Zoals ik al eerder zei, eet ik bijna nooit volledige rauwe maaltijden. Ik eet er graag kaas, quinoa, pasta, een eitje of andere dingen bij. Maar deze raw-salade vond ik, als mega-curry-fan, echt super!

De tweede keer dat ik hem gemaakt heb, is er een beetje freestyling aan te pas gekomen. Toen heb ik er nog appel en witloof bij gedaan en de cashewnoten vervangen door zonnebloempitten. Dus feel-free om te experimenten en laat jullie succesreceptjes, voor deze salade, zeker weten aan ons!

Ingrediënten: 

Voor 1 grote portie

– 1/4 verse ananas
– 1 geraspte wortel
– 1,5 eetlepel rozijnen
– Handje sluimererwten
– 1 eetlepel curry. Ik heb er voor mezelf meer ingedaan, dus kruid gerust bij naar je eigen smaak.
– Handje cashewnoten (het liefst geweekt)
– 50 ml plantaardige melk

How to?

– Snij de ananas en sluimerwerten in stukjes.
– Meng dit met de wortel en rozijnen.
– Doe je noten, curry en plantaardige melk in je hakmolentje en mix.
– Giet de dressing over de salade.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s